Surfing day in Indonesia

8:58:00 AM



Януари в Индонезия беше едно от най-хубавите неща, които са ни се случвали някога! 

След като по-голямата част от 2016 си беше направо "оцеляване" и след поредица драми и проблеми, един месец в топлата, влажна прелест на Индонезия си беше направо рестарт и за двамата! Заобиколени от приятели, палми, плодове и колоритната мизерия на Индонезийците просто се преродихме... 

Скоро ще разказваме и по-нашироко, засега споделяме просто един "обикновен" сърф ден на Ломбок, голям и див остров на изток от Бали, където се радвахме на чудесни вълни и почти никакъв дъжд, въпреки че беше разгара на "мокрия" сезон.

Сърф карахме на изолиран плаж, до който се домъквахме от вкъщи с моторчета всяка сутрин... Половин час през тесен планински път с малко риск за живота на най-стръмните завои и пристигаме, хаха. Безпризорни кучета и селскостопански животни обитават плажа и тревистите околности, а в една колиба, превърната в бар-закусвалня живее многодетно семейство, което предлага трансфер с лодка до сърф спота. Вълните са доста навътре и затова понякога си хващахме лодката :) 









Подготвяме още снимки от Гили, Ломбок и Бали, разходки из храмове, оризови тераси, още сърф и други типична преживявания (рискуваме си живота с моторчетата, тъпчем се с вкусна храна, пътуваме между островите с градски транспорт-лодки, купуваме плодове и сърфове от месните и диви маймуни се опитват да ни изгонят от безлюден плаж на края на света).

Въпреки умората, течението, борбата за вълни, борбата на пътя, зловещите слънчеви изгаряния и кръвожадните комари, понякога просто ни се струваше прекалено хубаво за да е истина...



You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

follow me on facebook